Duurzaam Den Haag in gesprek met Josee van Eijndhoven en Evert van Holthoon

‘De urgentie is duidelijk, mensen willen dingen dóen!’

Op donderdag 24 mei organiseerde DuurSaam Benoordenhout een informatieavond over ‘Benoordenhout van het aardgas af?’. De zaal in het ANWB-gebouw stroomde snel vol met geïnteresseerden uit de wijk. Met een opkomst van ruim 120 personen overtrof het de verwachting van de initiatiefgroep van de stichting Duursaam Benoordenhout. Na afloop sprak Duurzaam Den Haag met Josee van Eijndhoven en Evert van Holthoon, beide van de stichting DuursaamBenoordenhout. Josee komt oorspronkelijk uit Tilburg, maar woont inmiddels al 27 jaar in het Benoordenhout. Evert woont alweer 24 jaar in het Benoordenhout, de wijk waar zijn vader vroeger is opgegroeid. Lees hier het hele artikel