Aftrap “De Wijk In”

 

 

Dinsdag 11 februari 2020 was de aftrap van de campagne waarmee DuurSaam Benoordenhout dit jaar de wijk in gaat. Wij krijgen vanaf nu de steun van een geweldig team van Beaumont Communicatie & Management.

Tijdens de aftrap hebben we kennis gemaakt met elkaar en onderzocht waar kansen en bedreigingen liggen. Onze missie is: u te informeren over en te betrekken bij de ontwikkeling van een plan voor duurzame energie in het Benoordenhout. Wij willen eind 2020 een plan op hoofdlijnen hebben geformuleerd waar u achter staat.

DuurSaam Benoordenhout is in anderhalf jaar tijd gegroeid van een handje vol enthousiastelingen tot een groep van rond de 50 capabele mensen die zich heel hard inzet voor een gunstig resultaat. Er zijn op alle niveaus contacten met belanghebbenden en DuurSaam Benoordenhout werkt samen met de Provincie, de Gemeente en met andere wijken. Er is door een ingenieursbureau onderzoek gedaan naar de haalbaarheid van verschillende scenario’s. Er is al veel werk verzet.

Dit jaar zal onze inzet nog groter zijn. Wij gaan de buurten in, en in gesprek met u, omdat wij uw belang willen dienen en uw oordeel nodig hebben. Volg ons daarom op deze website en op Facebook. Er komt informatie die van groot belang is.