Energiecoach

Energiecoachgesprek

Er is een veelheid van acties die u kunt ondernemen om meer duurzaam te worden of energie te besparen. Vaak is daar ook nog het punt van hoeveel gaat me dat kosten en hoe snel verdien ik het terug uit besparingen die ik realiseer.

 

Isolatie van de vaak vooroorlogse huizen of appartementen uit de 60’er jaren in onze wijk Benoordenhout verdient de nodige aandacht. Daarnaast zijn ook zonnepanelen (en mogelijk ook warmtepompen) voor veel daken in onze wijk een goede toepassing. Indien u in een appartement als onderdeel van een VvE woont worden bovenstaande acties vaak complexer omdat de besluitvorming moeilijker verloopt.

Wanneer u belangstelling heeft voor een gratis en vrijblijvend gesprek met een energiecoach van DuurSaam Benoordenhout, vul dan het actieformulier in. De energiecoach bespreekt met u wat in uw situatie mogelijk en haalbaar is. Dit gesprek kan gaan over isolatie, dubbel glas, verwarming (cv en warmtepomp), warm tapwater maar ook over zonnepanelen.

Ter voorkoming van besmetting met het Coronavirus COVID-19 gaan tot nader orde de gesprekken met onze energiecoaches niet door.

Actieformulier