skip to Main Content
Laden Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kom ook op 3 november naar de wijkbijeenkomst over verduurzaming

3 november 2021 - 19:30 - 21:30

We gaan de komende tijd allemaal de stijgende gasen elektriciteitsprijzen in onze portemonnee voelen. Wilt u weten wat u kunt doen om die kosten te besparen zonder veel gedoe?

Of kijkt u liever naar het grotere plaatje en de lange termijn. De energie transitie komt er aan, maar waar staan we nu eigenlijk? Wat heeft het wijkinitiatief gedaan? Wat kunt u zelf? Wat kunnen we samen doen?

Deze vragen worden beantwoord tijdens de wijkbijeenkomst op woensdag 3 november a.s. in het ANWB gebouw. De initiatiefnemers zijn het wijkinitiatief DuurSaam Benoordenhout (met de S van samen) en de wijkvereniging.

Het wijkinitiatief heeft recent een visie uitgebracht over de manier waarop de energie transitie er voor onze wijk er uit kan zien en wat de rol van het wijkinitiatief hierbij kan zijn. Die visie is gedeeld met de gemeente. De gemeente heeft op haar beurt aangegeven hoe zij de energie transitie voor onze wijk ziet. Tijdens de wijkbijeenkomst geeft het wijkinitiatief een toelichting op deze visies.

Tijdens de bijeenkomst kunt u ook zelf informatie inwinnen, zoals over besparingsmogelijkheden voor uw woning of uw VvE, of over onze collectieve zonnepanelen actie en over de huidige technische mogelijkheden.

Deze interactieve bijeenkomst vindt plaats op woensdagavond 3 november a.s. Inloop vanaf 19:30 in het ANWB gebouw. De bijeenkomst start om 20.00.

Vanwege corona gaan we er vanuit dat u een geldig coronabewijs zult moeten laten zien bij binnenkomst. Wij vragen om u aan te melden via: info@duursaambenoordenhout.nl. Na aanmelding ontvangt u meer informatie over de bijeenkomst en eventuele corona maatregelen.

 

Gegevens

Datum:
3 november 2021
Tijd:
19:30 - 21:30

Organisator

Campagneteam Duursaam Benoordenhout

Locatie

ANWB Hoofdkantoor
Wassenaarseweg 220
Den Haag, Zuid-Holland 2596EC Nederland
+ Google Maps
Back To Top