skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

(Benoordenhout energie)check – de winnaars

5 juli 2020

Dank voor alle mooie kleurplaten. We hebben vijfentwintig kleurplaten ontvangen.
De binnengekomen kleurplaten laten ons zien dat de deelnemers in woningen wonen waar al aardig maatregelen zijn genomen om duurzaam te wonen.
Wat we ook zien is dat nog niet veel ouders de ‘Benoordenhout Energiecheck’ hebben aangevraagd. Dat is niet zo gek omdat deze webtool pas recent is gelanceerd.

De Benoordenhout Energiecheck is speciaal voor ons ontwikkeld en geeft woningeigenaren in het Benoordenhout inzicht in de kosten en opbrengsten van de maatregelen die genomen kunnen worden voor het (verder) verduurzamen van de woning.

Op basis van de informatie die ingevuld wordt in de ‘Benoordenhout Energiecheck’ kunnen wij een beter beeld schetsen van de actuele stand van zaken en de ambities die woningeigenaren hebben.

Vanaf de tweede helft van 2020 starten gaan we met woningeigenaren in gesprek over de mogelijkheden om aardgas in op termijn te vervangen door duurzame warmtevoorzieningen voor onze wijk. We hebben daar zes routes voor ontwikkeld. De uitkomsten van deze gesprekken nemen we mee in het wijkenergieplan. In dat plan komt te staan hoe het Benoordenhout in de toekomst van het aardgas afgaat en welke opties de voorkeur genieten van onze wijkgenoten. Wij gaan dus niet voor u bepalen welke optie uw voorkeur geniet. Dat doet u zelf.

Vraag hier uw persoonlijke toegangscode aan en doe de check van uw koopwoning!

Wilt u samen met uw buren een toelichting op de Benoordenhout Energiecheck en over de duurzame warmtevoorzieningen voor onze wijk? Interesse in een Energiecoachgesprek ? Vraag hier een gesprek aan.

prijzen kleurwedstrijd

De winnaars zijn:

  • Onder de 8 jaar: Sofia – 6 jaar
  • 8 jaar en ouder: Lena – 8 jaar

Zij winnen de Waka Waka zaklamp.

Maar omdat er zulke mooie inzendingen waren krijgen alle andere deelnemers een tegoedbon van Bitterkoud voor een ijsje.

Wij nemen contact met alle deelnemers voor het overhandigen van de prijs.

Gegevens

Datum:
5 juli 2020
Back To Top