skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hoe duurzaam is jullie woning? Doe mee aan onze kleurwedstrijd!

2 juli 2020 - 4 juli 2020

We hebben een ‘hoe duurzaam is jullie woning’ kleurplaat gemaakt. Kinderen die op het Benoordenhout op school zitten kunnen hem inkleuren en samen met hun ouders invullen hoe ver ze zijn met energiebesparende maatregelen in eigen huis. Denk daarbij aan zonnepanelen, het isoleren van vloeren en het dak en dubbel glas.

Voor het winnen van de prijs gaat het alleen om het kleuren. De kleurplaat kan tot en met zaterdag 4 juli digitaal worden ingestuurd – met een foto –  naar duursaambenoordenhout.evertvh@gmail.com.

Bij de Oranje Nassauschool, de Openbare basisschool, de Paschalisschool, Wolters en Montessorischool Waalsdorp is de kleurplaat uitgedeeld. Leerlingen op andere scholen in het Benoordenhout kunnen meedoen door de tekening hieronder te downloaden.

Op zondagmiddag 5 juli maken we de winnaar bekend van de categorieën: boven en onder de 8 jaar.  De prijs is een Waka Waka zaklamp. Dat is een zelf opladende zaklamp die je makkelijk mee kunt nemen. Super handig voor op vakantie of gewoon thuis en mooi duurzaam.

We kijken uit naar jullie kleurplaten!

Kleurwedstrijd Download hier de Kleurplaat Hoe duurzaam is jullie woning?

Gegevens

Begin:
2 juli 2020
Einde:
4 juli 2020
Evenement Tags:
Back To Top