skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online bewonersavond woensdag 21 april

21 april 2021 - 20:00 - 21:00

Een energiecoachgesprek met je buur? Kom naar de online bewonersavond van woensdag 21 april over de verduurzaming van jouw woning

Op woensdag 21 april organiseren energiecoaches uit acht Haagse wijken van 20:00 t/m 21:00 uur een gratis online informatieavond voor bewoners. Denk jij erover na om je woning te verduurzamen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil je bijvoorbeeld betere isolatie, dubbel glas of beginnen met zonnepanelen? Of wil je gewoon eerst een goed gesprek van buur tot buur met iemand die al heel wat voorbeelden in de wijk gezien heeft?

Maak dan een afspraak met een energiecoach uit jouw buurt! In Den Haag zijn nu in diverse wijken energiecoaches actief. Deze coaches zijn wijkgenoten die een opleiding hebben gedaan. De coaches kennen de eigen wijk en gaan met kennis, ervaring en voorbeelden uit de eigen wijk met jou in gesprek over verduurzaming van jouw woning.

Als je deze online informatieavond wil bijwonen, meld je dan snel aan!

Benieuwd wat een energiecoach voor jou kan betekenen of wil je alvast met een energiecoach uit jouw wijk in gesprek? Kom dan naar de online informatieavond van woensdag 21 april om 20.00 uur.
Je krijgt ook de mogelijkheid om in een kleine groep wijkgenoten met een coach uit jouw wijk te spreken. De coaches van deze avond komen uit het Regentesse- en Valkenboskwartier, Benoordenhout, Scheveningen, de Bloemen- en Bomenbuurt, Archipel/Willemspark, Duinoord en Mariahoeve.

Een energiecoach is een vrijwilliger en is aangesloten bij een bewonersinitiatief uit jouw wijk. Doordat ze uit jouw buurt komen zijn ze op de hoogte van de verduurzamingsplannen in de wijk en kennen ze de soort huizen die in jullie wijk staan. Er is geen winstoogmerk, het gesprek is gratis en er zijn geen commerciële relaties met leveranciers. Onder de noemer Haagse Energiebesparingsaanpak (HEBA) zijn de coaches actief in de bovengenoemde wijken, met ondersteuning van Duurzaam Den Haag, de gemeente Den Haag en Hoom.

Kijk voor meer informatie en ervaringen van bewoners die een energiecoach ingezet hebben op www.duurzaamdenhaag.nl/heba

 

 

Gegevens

Datum:
21 april 2021
Tijd:
20:00 - 21:00
Evenement Categorie:
www.duurzaamdenhaag.nl/heba

Organisator

Duurzaam Den Haag
Bekijk de site van Organisator
Back To Top