Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Unieke straatproef

4 januari - 4 juli

Wij zijn enthousiast over het OnzeAuto-delen-concept en willen jouw straat er ook graag mee kennis laten maken. Probeer het, dan zul je het vast ook omarmen. Dit jaar beginnen we met een straatproef. Tot halverwege dit jaar kunnen wijkgenoten één maand vrijblijvend uitproberen hoe het is om met straatgenoten een OnzeAuto te delen. 

Iedere maand strijkt één van OnzeAuto’s neer in een andere straat in het Benoordenhout. De straat wordt op basis van vraag bepaald. In iedere straat helpt een OnzeAuto-gebruiker als “ambassadeur” zijn of haar straatgenoten om deel te nemen aan de proef. Rond de dag dat de proef in de straat begint, zorgt de ambassadeur ervoor dat de geïnteresseerde deelnemers in de straat elkaar leren kennen en dat ze wegwijs worden in de bediening van de app en auto. Daarna kunnen alle deelnemende straatgenoten datzelfde doen bij buren die, aangestoken door een ieders enthousiasme, toch ook willen inhaken.

De straatproefauto staat van 2 apr – 3 mei in de Theo Mann Bouwmeesterstraat nabij de parking van de AH,  van 3 mei – 3 juni op de Van Alkemadelaan/Schoutenstraat en van 3 jun – 3 jul op de Oostduinlaan/Ruychrocklaan.

Wilt u dat de Straatproef naar uw straat komt, mail dan naar duursaambenoordenhout.deel@gmail.com

Gegevens

Begin:
4 januari
Einde:
4 juli
Site:
https://www.onzeauto.com/samenslimrijden/benoordenhout

Locatie

Diverse straten in Benoordenhout

Organisator

Wijkinitiatief Duursaam Benoordenhout
Back To Top