Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Unieke straatproef

3 december 2023 - 2 juni 2024

Wij zijn enthousiast over het OnzeAuto-delen-concept en willen jouw straat er ook graag mee kennis laten maken. Probeer het, dan zul je het vast ook omarmen. Vanaf december beginnen we met een straatproef. Tot halverwege volgend jaar kunnen wijkgenoten één maand vrijblijvend uitproberen hoe het is om met straatgenoten een OnzeAuto te delen. 

Iedere maand strijkt één van OnzeAuto’s neer in een andere straat in het Benoordenhout. De straat wordt op basis van vraag bepaald. In iedere straat helpt een OnzeAuto-gebruiker als “ambassadeur” zijn of haar straatgenoten om deel te nemen aan de proef. Rond de dag dat de proef in de straat begint, zorgt de ambassadeur ervoor dat de geïnteresseerde deelnemers in de straat elkaar leren kennen en dat ze wegwijs worden in de bediening van de app en auto. Daarna kunnen alle deelnemende straatgenoten datzelfde doen bij buren die, aangestoken door een ieders enthousiasme, toch ook willen inhaken.

Onze vol-electrische Hyundai Kona zal op diverse plaatsen in de wijk komen te staan in verband met de bovenstaande straatproef. Van 3 december 2023 tot en met 3 januari 2024 staat onze Kona in Waalsdorp in de De Bruynestraat, in principe bij de oplaadpalen bij de hoek met de Van Diepenburchstraat.

Gegevens

Begin:
3 december
Einde:
2 juni 2024
Site:
https://www.onzeauto.com/samenslimrijden/benoordenhout

Organisator

OnzeAuto
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Bruynestraat
Back To Top