Skip to content

Wie kan mij helpen?

Energiecoaches Benoordenhout

Onze Energiecoaches zijn mede wijkbewoners die u onafhankelijk en kosteloos adviseren over energiebesparende maatregelen. De coaches gaan met u in gesprek over wat voor uw woning mogelijk en haalbaar is. Deze maatregelen betreffen isolatie en comfortverbetering van uw woning, zoals:

  • kleine en goedkope maatregelen als tochtstrips en radiatorfolie
  • dubbele beglazing
  • isolatie van dak en vloer

Ook adviseren zij u graag over de haalbaarheid van een -hybride- warmtepomp oplossing als aanvulling op, of zelfs vervanger van, de CV ketel.

Deze maatregelen dragen bij aan de waarde van uw woning en zorgen voor besparing op uw energiekosten en verbetering van het energielabel.

Ook zijn de coaches goed op de hoogte van de diverse subsidieregelingen van Gemeente, Provincie en Rijk, en helpen offertes aan te vragen bij betrouwbare partners van DSBH.

Daarnaast kunnen ze u helpen kennis te maken met de Benoordenhout Energiecheck waar u meer informatie over kosten en opbrengsten van isolatiemaatregelen kunt vinden.

Interesse in een Energiecoachgesprek? Vraag hier een gesprek aan.

Met uw VvE aan de slag

Driekwart van de Benoordenhoutse woningen maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren (VvE). Omdat de ‘schil’ van het appartementencomplex gemeenschappelijke eigendom is, is het aan te raden om als VvE-leden samen aan de slag te gaan.

Een gedragen VvE-plan
Ook hier kunnen de Energiecoaches bij helpen. Ze werken volgens een beproefde methode die fasegewijs bijdraagt aan een onderbouwd en gedragen VvE-plan. Hierbij maken ze gebruik van goede contacten met de VvE-balie van de gemeente Den Haag en met partijen die energiescans voor VvE’s kunnen uitvoeren.

Diverse overheidsinstanties hebben specifiek voor VvE’s regelingen getroffen om verduurzaming financieel te ondersteunen – ook daarover kunnen de coaches u meer vertellen.

Vraag hier een gesprek aan voor de begeleiding van uw VvE. 

Back To Top