skip to Main Content

Wat kan ik doen?

Benoordenhout Energiecheck

De Benoordenhout Energiecheck geeft inzicht in de kosten en opbrengsten van maatregelen die u voor uw koophuis kunt treffen. Met de Energiecheck onderzoekt u kosteloos wat uw mogelijkheden van verduurzaming zijn. Onze Energiecoaches helpen u met de volgende stap: de uitvoering.

De Energiecheck geeft ook een goed beeld van wat we samen kunnen doen op buurt- en wijkniveau. Dit kan gaan over gezamenlijke inkoop en installatie van dubbel glas, isolatie of zonnepanelen, maar ook over de verduurzaming van onze warmtevoorziening. Deze data gebruiken we voor het wijkenergieplan dat we in samenspraak met de wijk maken. De belangen en de voorkeuren van bewoners in onze wijk staan hierin centraal.

En bekijk hier de video over hoe het werkt.

Vraag hier uw persoonlijke toegangscode aan en doe de check van uw koopwoning!

Privacy goed geregeld
De Benoordenhout Energiecheck is onafhankelijk, en de data zijn in beheer van stichting Duursaam Benoordenhout. We gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over ons privacystatement.

Doorlopende campagne: Zonnepanelen op eigen dak

Zonnepanelen op het dak is een lucratieve maatregel die u nu al kunt nemen: u wekt duurzaam stroom op én bespaart op uw elektriciteitsrekening. De terugverdientijd is maximaal zeven jaar, ook als de huidige salderingsregeling begin 2023 verandert. Onze doorlopende campagne maakt de aanschaf van zonnepalen nog makkelijker.

Duursaam Benoordenhout helpt u op weg
Schrijft u zich in voor onze doorlopende campagne Zonnepanelen op eigen dak, dan vragen wij voor u offertes aan bij betrouwbare lokale installateurs en krijgt u een berekening van kosten en baten. Ook verzorgen we de aanvraag van uw bijdrage vanuit het Klimaatfonds Haaglanden. Daarmee helpt u ook onze wijk, aangezien Fonds 1818 dan eenzelfde bijdrage geeft aan Duursaam Benoordenhout voor toekomstige acties en activiteiten.

Interesse in zonnepanelen? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Naast de doorlopende campagne hebben we in de periode oktober 2020 t/m januari 2021 een Collectieve Zonnepanelenactie georganiseerd. Vanwege het succes van de actie verwachten we eind 2021 een nieuwe collectieve actie te organiseren. Houd hiervoor deze website in de gaten.

Back To Top