Skip to content

Wat kan ik doen?

Zonnepanelen op eigen dak

Zonnepanelen op het dak is een lucratieve maatregel die u nu al kunt nemen: u wekt duurzaam stroom op én bespaart op uw elektriciteitsrekening. Wij helpen u op weg en kunnen u op meerdere manieren ondersteunen. Klik hier voor meer informatie.

Benoordenhout Energiecheck

De Benoordenhout Energiecheck geeft inzicht in de kosten en opbrengsten van maatregelen die u voor uw koophuis kunt treffen. Met de Energiecheck onderzoekt u kosteloos wat uw mogelijkheden van verduurzaming zijn. Onze Energiecoaches helpen u met de volgende stap: de uitvoering.

De Energiecheck geeft ook een goed beeld van wat we samen kunnen doen op buurt- en wijkniveau. Dit kan gaan over gezamenlijke inkoop en installatie van dubbel glas, isolatie of zonnepanelen, maar ook over de verduurzaming van onze warmtevoorziening. Deze data gebruiken we voor het wijkenergieplan dat we in samenspraak met de wijk maken. De belangen en de voorkeuren van bewoners in onze wijk staan hierin centraal.

En bekijk hier de video over hoe het werkt.

Vraag hier uw persoonlijke toegangscode aan en doe de check van uw koopwoning!

Privacy goed geregeld
De Benoordenhout Energiecheck is onafhankelijk, en de data zijn in beheer van stichting Duursaam Benoordenhout. We gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees hier meer over ons privacystatement.

Back To Top