Ga naar hoofdinhoud

Tip van de Energiecoach: Direct-Besparen

Direct-Besparen– Wat is dit?
Met deze actie die door de gemeente Den Haag is gestart gebaseerd op subsidie van de Rijksoverheid worden de volgende installaties gesponsord en (kosteloos voor de bewoner) door Duursaam Benoordenhout in de wijk gebracht:
– Aanbrengen van radiatorfolie tussen de buitenmuur en de achterkant van de radiator
– Vervangen van gloeilampen door ledverlichting
– Tegengaan van tocht door het aanbrengen van tochtstrippen en het dichten van kieren
– Installatie van een waterbesparende douchekop

De Gemeente heeft drie bedrijven via een maatschappelijke aanbesteding gecontracteerd die de materialen leveren en samen met u de installatie verzorgen.
Bent u geïnteresseerd en wilde u altijd al één of meerdere van deze acties laten uitvoeren, meld u dan aan via onderstaande stappen.

Direct-Besparen – Aanmelden?
1. Schrijf u in voor een gesprek met uw Energiecoach en geef aan in het gesprek dat u in aanmerking wilt komen voor Direct-Besparen. Duursaam Benoordenhout meldt u vervolgens aan en zorgt dat één van de drie bedrijven bij u langs komt.
2. Heeft u al een gesprek gehad en wilt u alsnog in aanmerking komen voor Direct-Besparen; dan kunt u contact opnemen met Duursaam Benoordenhout via een email naar onderstaand email adres. Duursaam Benoordenhout meldt u dan aan en zorgt dat één van de drie bedrijven bij u langs komt.
3. Informeer Duursaam Benoordenhout via onderstaand email adres wanneer het werk is uitgevoerd. Ook als u afziet van de installatie, zou u dan Duursaam Benoordenhout willen informeren via dit email adres.

Het email adres dat u kunt gebruiken is duursaambenoordenhout.hjg@gmail.com

Voor technische vragen of informatie kunt u contact opnemen met uw Energiecoach of een email sturen naar bovengenoemd email adres.

 

Back To Top