Energie besparen

Energie besparen

Leden:

Harry Gernaat

Rob Zeldenrust

Willem Rooseboom

Kees de Vries

Quinten de Wijn

 

Contactpersoon:

Harry Gernaat: [email protected]

Doel

Realiseren van maximale isolatie van panden door gevestigden in het Benoordenhout.

Activiteiten

Ontzorgen door middel van onze collectieve actie, opgezet met de coöperatie HOOM en de WoonWijzerWinkel, gecommuniceerd via de campagne: Isoleer voor Klimaat en Portemonnee en ondersteund door energiecoach-gesprekken.

Stand van zaken dd 17.06.2019

Campagne ‘Isoleer voor Klimaat en Portemonnee’

Op 26 maart 2019 hebben we onze Campagne gestart op de bijeenkomst in het ANWB gebouw en onze Campagneleus onthuld. Via onze website worden bewoners uitgenodigd om zich in te schrijven voor een Energiecoachgesprek of direct voor Isolatie maatregelen. In totaal 37 bewoners hebben dat over de afgelopen 3 maand gedaan (zie garfiek  ‘aanvragen voor Energiecoach gesprek’).

Na een startperiode met enkele Energiecoaches, waren er op  16 mei 7 Energiecoaches opgeleid en zijn we voluit aan de slag gegaan. Inmiddels hebben we 15 gesprekken met medewoners van het Benoordenhout gevoerd. (zie grafiek Status EC gespreksuitvoering)

We krijgen enthousiaste reacties van onze medebewoners waarmee we een gesprek gevoerd hebben en we zien uit naar uw eigen aanvraag via deze website.

We houden u op de hoogte van het verloop van de Campagne Isoleer voor Klimaat en Portemonnee en hopen volgende keer iets te laten zien over het aantal maatregelen dat bewoners hebben ondernomen.

Het Team van ‘Energie Besparen’