skip to Main Content
Laden Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Doet u mee?!

25 maart - 31 maart

Voor onze plannen voor 2022 kunnen we alle hulp gebruiken. Het wijkinitiatief bestaat uit een netwerk van ongeveer 35 vrijwilligers uit onze wijk, maar er zijn altijd wisselingen en de werkzaamheden nemen toe. Daarom zijn we voor de volgende drie werkgroepen actief op zoek naar nieuwe mensen:

Werkgroep financieel en juridische vraagstukken: in deze werkgroep zitten vrijwilligers met juridische kennis die zich op ad hoc basis inzetten om vraagstukken op verschillende rechtsgebieden op te lossen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het volgen van de Warmtewet 2.0 of de samenwerking binnen een VvE op het gebied van verduurzaming. De werkgroep komt op ad hoc basis bij elkaar en u bepaalt zelf wanneer u tijd heeft om iets uit te zoeken en in teamverband te bespreken.

Werkgroep energie opwekken: in deze werkgroep zitten vrijwilligers die wijkgenoten helpen om het plaatsen van zonnepanelen zo makkelijk mogelijk te maken. De werkzaamheden lopen uiteen, van het organiseren van een collectieve zonnepanelen actie, voorlichting geven op scholen tot het voeren van gesprekken met de Welstandscommissie om het vergunningentraject van wijkgenoten soepel te laten verlopen. Voldoende uiteenlopende activiteiten waarvoor u zich in teamverband voor kunt inzetten.

Werkgroep energie besparen: deze werkgroep zet zich in om met wijkgenoten vrijblijvend en kosteloos in gesprek te gaan over het verduurzamen van hun woning en/ of VvE. De vrijwilligers volgen hiervoor een opleiding tot energiecoach. Het team komt regelmatig bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Deelname aan deze werkgroep vraagt om actieve inzet.

Heeft u interesse in één van bovenstaande werkgroepen of wilt u eerst meer weten voordat u een beslissing neemt? Neem dan contact met ons op: info@duursaambenoordenhout.nl

Gegevens

Begin:
25 maart
Einde:
31 maart
Back To Top