skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Geef uw mening over de 6 routes

14 oktober 2020 - 11 november 2020

Vragenlijst

Veel wijkgenoten zijn nog lang niet bezig met de energietransitie. Dat is jammer omdat de komende jaren belangrijke beslissingen worden genomen hoe we van het gas af gaan. Dat geldt ook voor onze wijk. Zo komt de gemeente volgend jaar met een zogenaamde Transitievisie Warmte waarin staat hoe de wijken in de gemeente over gaan van aardgas naar duurzame energiebronnen.  

 

Enquête

VragenlijstEen onafhankelijk adviesbureau heeft de mogelijkheden voor onze wijk in kaart gebracht om op termijn over te stappenopduurzame energiebronnen. Dat heeft geresulteerd in 6 routes.  Wij horen graag uw mening over deze zes routes. De uitkomsten zullen we terugkoppelen aan de gemeente zodat deze meegenomen kunnen worden in de Transitie Visie Warmte.  Vanwege COVID-19 kunnen wij nu niet de wijk in Daarom komen we digitaal naar u toe via een enquête. In deze vragenlijst leggen we uit welke mogelijkheden er op dit moment voor onze wijk zijn. Het invullen kost 10 – 15 minuten de tijd en de enquête kunt u vinden op: www.de6routes.nl. 

 

Digitale inloopbijeenkomsten

Voor wijkgenoten die een nadere toelichting wensen op de 6 routes organiseren we op maandag 19 oktober, dinsdag 27 oktober en donderdag 5 november vanaf 20:30 digitale inloopbijeenkomsten  via Zoom. U hoeft zich niet aan te melden voor deze bijeenkomsten. Via deze link  kunt u deelnemen aan de bijeenkomst.

 

Gegevens

Begin:
14 oktober 2020
Einde:
11 november 2020
Evenement Tags:
Back To Top